بنده می خواستم بگم جدا از کمکهای بزرگ آقا امید به همه ما تنها سایتی هست اینجا که به لطف حضور آقا امید من جواب مشکلاتمو دقیقه ای پیدا می کنم.یعنی سوال می کنم ماکزیمم 5 تا 7 دقیقه جوابمو می گیرم.این واسه این سایت در کل کشور بی نظیر و بی رقیب و محشره.مخصوصا من که به دلیل حساسیت بیش از حد به دستگاههای دیجیتال وقتی مشکلی براشون پیش میاد چه نرم افزاری و چه سخت افزاری از نظر اعصاب هم یک کمی به هم میریزم.اما بارها کمکهای آقا امید دوباره اعصابمو آروم کرده.
و واقعا تعجب می کنم از اطلاعات بی نهایت زیاد ایشون و حاضر به جواب بودن ایشون و سرعتشون در پاسخگویی.تو فرومهای دیگه میری یک مشکلی رو در میون میزاری مدت زیادی که باید صبر کنی بعدشم در بیشتر موارد کاربران عادی جواب میدن نه یک فرد متخصص از مدیران سایت.
البته جا داره اینجا از مدیران عزیز موسس این فروم تخصصی هم بی نهایت سپاسگذاری کنم.بهترین و بزرگترین و به روزترین و در جوابدهی سریعترین وبسایت تخصصی کشور هستند.
امیدوارم مقدار ریالی هدایای جمع شده به اندازه ای بشه تا بتونیم از خجالت آقا امید در بیاییم.
دوستانی که تازه عضو این سایت شدید فقط بهتون بگم هیچ جایی مثل این سایت نمی تونید بهترین و درست ترین جوابها رو در کمترین زمان ممکن بگیرید.می دونید که چه پولهایی برای مشاور میگیرن و چه مشاوره های خنده داری گاهی اوقات تحویلمون می دن.می تونید همین ابتدا با مشارکتتون در تهیه این هدیه نوروزی برای آقا امید و دلگرم کردن ایشون برای ادامه کارشون در این فروم دانش خودتون برای رفع مشکلات تمام دستگاههای دیجیتالتون رو اونقدر بالا ببرید که هیچ وقت به تعمیرکار احتیاج پیدا نکنید.
Bookmarks